Ny lærer på Blåbjergskolen

Som ny lærer på Blåbjergskolen vil vi gøre, hvad vi kan for at byde dig godt velkommen og hurtigst mulig hjælpe dig ind i din nye rolle.

Som ny eller nyuddannet lærer her på skolen tilbyder vi dig blandt andet:

·       En mentorordning, hvor du tilknyttes en erfaren lærer på skolen, han/hun vil støtte dig og sparre med dig i din første tid. Der fastlægges en række møder i løbet af dit første år, hvor I har tid til at drøfte relevante emner.

·       Det første år efter endt uddannelse vil vi gerne sikre du får en god start, medfærre undervisningstimer og dermed mere tid til andet arbejde

·       Nærværende ledelse – hvis du får brug for det, har du mulighed for at kontakte både nærmeste leder og skoleleder.

·       Du får din egen pc – og det samme har alle vores elever, desuden har vi en fælles undervisningsprogrampakke og løbende digital kompetenceudvikling

·       Mulighed for at benytte en flexordning på skolen.

·       Ud over vores lokale introforløb på skolen, inviteres du til en introdag for alle nye medarbejdere på børn og unge området.